USA väikelinna jahmatas pedofiiliperekond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseifotod: Burrell Edward Mohler seenior (77, ülevalt vasakult paremale),  Darrel Wayne Mohler (72), Burrell Edward Mohler (53), David A. Mohler (52, alumises reas vasakult), Roland Neil Mohler (47) ja Jared Leroy Mohler (48).
Politseifotod: Burrell Edward Mohler seenior (77, ülevalt vasakult paremale), Darrel Wayne Mohler (72), Burrell Edward Mohler (53), David A. Mohler (52, alumises reas vasakult), Roland Neil Mohler (47) ja Jared Leroy Mohler (48). Foto: AFP / Scanpix

USAs Missouri osariigis asuva Batesi linna elanikud oli hämmastuses, kui ühel heal päeval saabusid nende põllumajandusasulasse mundris mehed ja asusid kaevama Mohlerite pere talu maadel, kirjutab uudistevõrk AFP.

Nüüd nad teavad, miks, ja uudishimu on asendunud ehmatusega: 77-aastast Burrell Mohlerit, tema nooremat venda ja keskealisi poegi süüdistatakse kuue vana Mohleri lapselapse kuritarvitamises. Politsei andmeil tegelesid selle pere mehed laste ritualistliku seksuaalse ärakasutamisega.

Aastatel 1988-1995 aset leidnud õudused hakkasid päevavalgele tulema tänavu augustis, kui Lexingtoni šerifi uksest astus sisse 26-aastane naine ja hakkas rääkima mälestusi sellest, kuidas tema isa, onud ja vanaisa teda aastaid kuritarvitasid. Tema sõnul vägistasid pereliikmed teda alates tema viiendast eluaastast kuni selleni, kui ta 11-aastaselt rasedaks jäi ja aborti tegema sunniti.

Alguses olid ametnikud selle metsiku loo suhtes skeptilised. Kuid kui naise juttu kinnitasid ka tema neli õde ja vend, hakkasid uurijad juttu tõsiselt võtma.

Tüdrukutega, kellest noorim oli toona vaid viieaastane, korraldati «pulmi», mille käigus nad pandi paari oma isa ja onudega ning saadeti seejärel kanakuuti «abieluakti» täide viima. Neil kästi neljakäpakil rivistuda, misjärel pere täiskasvanud meesliikmed asusid neid järjekorras vägistama. Ohvrite sõnul kaasati ka pere saksa lambakoera.

Korra viis vanaisa kolm õde ka oma venna juurde. Siis vägistas neist kaht praeguseks 72-aastane vanaonu Darrel Mohler.

Klaaspurke otsisid politseinikud seetõttu, et lapsed ei osanud meeleheites teha muud, kui kirjutada oma appikarjed paberile, panna purki ja matta maha – lootuses, et keegi need kunagi leiab.

Möödunud nädalal nabas politsei kinni nii Mohleri, tema pojad, vanuses 47 kuni 53 aastat, kui ka tema venna Darrel Mohleri.

Kuigi otsa tegid lahti pere enda järglased, on nüüd ohvreid välja ilmunud ka mujalt. Näiteks üks nendega suguluses mitteolev naine rääkis politseile, kuidas Mohlerid teda kaks aastat oma keldris kinni hoidsid. Ka tema jäi rasedaks ja sünnitas vangistuses, Mohler seenior ja tema poeg Burrell Mohler panid lapse kasti ja matsid ta keldri muldpõrandasse. Hiljem põrand tsementeeriti.

Lisaks otsib politsei vähemalt üht surnukeha ka Mohlerite aiast. Laste väitel sundis vanaisa toona viie, kuue ja kaheksa aasta vanuseid tüdrukuid osalema ühe võõra mehe röövimises Independence'i linna kaubanduskeskusest ja hiljem osalema ka tema tapmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles