Kurjategijate seas suureneb gripimaskide populaarsus

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gripimaskidega moskvalased.
Gripimaskidega moskvalased. Foto: AP / Scanpix

Üha enam kurjategijad kasutab oma isiku varjamiseks gripiepideemia tõttu populaarseid näomaske - laupäeval röövis üks mees Moskvas apteeki ja eile röövisid kolm kurjategijat Ufas juveelipoodi.


Seni kõige verisemaks intsidendiks on õigeusupreestri Daniil Sõssojevi mõrvamine 19. novembril Püha Foma kirikus, rääkis Moskva miilitsa esindaja täna Interfaxile.

Kolm gripimaski kandnud tundmatut kurjategijat röövis Baškortostani Vabariigi pealinnas Ufas juveelipoodi, tekitades Juvelitsentrile 2,3 miljoni rublase kahju, vahendas Interfax.

Siseministeeriumi pressiosakonna teatel sisenes eile õhtul kella 19.30 paiku kullapoodi kolm meest, kes ähvardasid noaga kolme müüjannat ja naissoost turvatöötajat.

Kurjategijad haarasid kassast kaasa 1500 rubla (540 krooni) ja juveelitooteid.

Müüjad mingit vastupanu ei avaldanud, turvatöötajal polnud pättide eemale peletamiseks mitte mingit relva.

Moskvas röövis üks gripimaski kandnud mees üleeile apteeki. Farmatseuti noaga ähvardanud kurjategija saagiks langesid mobiiltelefon, 5000 rubla (1800 krooni) ja apteegi võtmed. Kogukahju oli 30 000 rubla (10 800 krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles