Hispaanias tabati libaaristokraat

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadlitiitli ja rikkuse asemel said briti petturi ohvrid hoopiski teate tema surmast.
Aadlitiitli ja rikkuse asemel said briti petturi ohvrid hoopiski teate tema surmast. Foto: SCANPIX

Hispaanias tabati briti mees, kes väitis, et on peagi suure varanduse päriv aristokraat ning pettis naistelt, kellega ta lubas abielluda, välja sadu tuhandeid eurosid, teatab uudistevõrk AFP.

Politsei kahtlustab, et 47-aastane britt rääkis oma ohvritele, et saab peagi miljonitesse eurodesse ulatuva päranduse. Ning palus neilt seejärel rahalist abi selleks, et saaks maksta ära advokaaditasud ja muud päranduse kättesaamisega seotud kulud.

Naistelt, kellele ta samas ka abielu tõotas, õnnestus tal saada summasid, mis ulatusid 700 000 euroni (ligi 11 miljoni kroonini). Enne oodatavat pulma mees aga kadus ning lasi siis naisel, kes väitis end olevat tema tütre, petetud pruudile teatada, et sinivereline peigmees on ootamatult surnud.



Politsei pidas valenime all elanud petturi kinni esmaspäeval Baskimaal Bilbaos. Uurimist oli alustatud juba aastal 2006. Kõik tema ohvrid olid pärit Baskimaalt ja selle naaberpiirkonnast Cantabriast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles