Ilves ja Paet avaldasid seoses rongiõnnetusega kaastunnet

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tveri oblastis avarii teinud Nevski Ekspress.
Tveri oblastis avarii teinud Nevski Ekspress. Foto: DENIS SINYAKOV/REUTERS

President Toomas Hendrik Ilves ja välisminister Urmas Paet avaldasid kaastunnet seoses eile hilisõhtul Venemaal toimunud ohvriterohke rongiõnnetusega Moskva-Peterburi liinil.


«Avaldan Teile ja kogu Venemaa rahvale südamlikku kaastunnet mälestades 27. novembril Moskva-Peterburi rongiõnnetuses traagiliselt hukkunuid,» kirjutas president Toomas Hendrik Ilves Venemaa riigipeale Dmitri Medvedevile saadetud kaastundekirjas. «Olen oma mõtetes hukkunute lähedastega ning soovin kõigile vigastatuile kiiret paranemist.»

Urmas Paet avaldas seoses õnnetusega kaastunnet oma Venemaa kolleegile Sergei Lavrovile. «Avaldan kaastunnet kõigile rongiõnnetuse ohvritele, nende peredele ja lähedastele ning kogu Vene rahvale,» ütles Paet. «Loodetavasti selguvad ränga õnnetuse põhjused peagi,» lisas ta.

Eile hilisõhtul toimunud katastroofis Moskva-Peterburi kiirrongiga Nevski Ekspress on erinevatel andmetel hukkunud kuni 39 inimest ja kannatanuid 87.

Eesti välisministeeriumile ei ole hetkel teada, et õnnetusse sattunud rongis oleks viibinud Eesti kodanikke või elanikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles