Hukkunute arv Permi ööklubi põlengus kerkis 134ni

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed toovad lilli Permi ööklubi Lonkav Hobune juurde.
Inimesed toovad lilli Permi ööklubi Lonkav Hobune juurde. Foto: AFP / Scanpix

Tulekahju Permi ööklubis Lonkav Hobune on nüüdseks nõudnud juba 134 inimelu, kuna nii Peterburis kui Moskvas suri veel üks kannatanu.


Permi krai kuberneri pressiteenistuse esindaja rääkis Interfaxile, et tragöödia seni viimased ohvrid on Sergei Tšerõškin ja Olga Javkina.

Tervishoiuministeeriumi andmetel viibib 99 ööklubi põlengus kannatada saanud inimest endiselt haiglas. Neist 40 on äärmiselt raskes olukorras, 50 inimese seisund on raske.

Ministeeriumi koduleheküljele ülesriputatud teate järgi lebas kella 13 seisuga (Moskva aja järgi) Moskva haiglates 61, Peterburis 24, Permis 9 ja Tšeljabinskis 5 tuleõnnetuses vigastada saanud inimest.

Tragöödia leidis ööklubis aset 5. detsembri öösel, kui ligi 250 inimest tähistas Lonkava Hobuse kaheksandat sünnipäeva. Õnnetus sai alguse klubis kasutatud pürotehnikast, mida tegelikult tohtis pruukida ainult välitingimustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles