Permi prokuratuur leidis ööklubi võltsitud tehnilise passi

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünlad ööklubi Lonkav Hobune juures Permis.
Küünlad ööklubi Lonkav Hobune juures Permis. Foto: RIA Novosti / SCANPIX

Permi krai prokuratuur leidis seoses ametiasutustes läbiviidava laiaulatusliku kontrolliga võltsitud tehnilise passi, mille kohalik inventariseerimiskeskus oli väljastanud kohviku Lonkav Hobune kasutatavatele ruumidele.


Prokuratuuri esindaja teatas Interfaxile, et 2007. aasta märtsis tehnilise inventariseerimiskeskuse esindajad viisid läbi inventariseerimise ja valmistasid ette tehnilise passi Kuibõševi tänav nr 9 soklikorruse kohta, mille põrandapind oli 450,5 ruutmeetrit.

Kõnealuses kohas asus väidetavalt kohvik-kauplus, teatas prokuratuur.

Ehitise tegelik seis tehti kindlaks pärast põlengut, rääkis krai kuberner Oleg Tširkunov mõni aeg tagasi.

Tehnilise inventariseerimiskeskuse ametnikud mõõtsid ruumid uuesti üle ja selle järgi on põrandapinda 666,9 ruutmeetrit.

Ebaseadusliku ehitustegevuse käigus suleti evakuatsiooniteed. Mitmesajale inimesele mõeldud ööklubis leidis 5. detsembril aset põleng. Ohvrite suur arv (vähemalt 144 inimest) on tingitud sellest, et inimesed ei pääsenud piisavalt ruttu klubist välja, st nad jäid sinna lõksu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles