NTV: sukkpükse smugeldanud Rootsi diplomaat lahkus Moskvast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sukkpüksid.
Sukkpüksid. Foto: Mihkel Maripuu

Moskvas Rootsi saatkonnas töötanud diplomaat on riigist lahkunud, kuna politsei tabas ta ühes Venemaa pealinna poes üritamas maha müüa Valgevenest smugeldatud naiste sukkpükse, teatas eile viitega Vene välisministeeriumile ja politseile telekanal NTV.


NTV näitas politseireidi käigus lindistatud videolõiku, millel väidetavalt Rootsi saatkonna majandusosakonnas töötav 35-aastane diplomaat müüs Moskva edelaosas asuvas kaupluses sukkpükse, vahendas AFP.

Blond meesterahvas soovitas videos ühele naiskliendile sukkpükse, mille ta oli Venemaale oma diplomaatiliste numbrimärkidega autos toonud Valgevenest.

Vene välisministeeriumi ametnik Nikolai Sandros ütles NTV-le, et diplomaat on Venemaalt nüüdseks lahkunud, kuna Rootsi otsustas tema töö saatkonnas peatada.

Nii Rootsi Moskva-saatkonna esindaja kui Rootsi välisministeeriumi pressiesindaja keeldusid eile õhtul kommentaaridest.

Moskva politsei majanduskuritegude ametnik Aleksei Gnatjuk selgitas, et politsei ei saanud rootslast diplomaatilise puutumatuse tõttu vahistada ning teavitas juhtumist välisministeeriumi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles