Voroneži oblastis jäi lumevangi üle tuhande sõiduki

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autode read läbi lumesaju Moskva lähistel
Autode read läbi lumesaju Moskva lähistel Foto: Reuters / Scanpix

Voroneži oblastis püüab enam kui 40 erinevat teepuhastusmasinat lükata lumest puhtaks föderaalmagistraal M-4 Don, kus seisab liiklusummikus üle tuhande sõiduki.


Eriolukordade ministeeriumi pressiteenistuse andmetel sajab oblastis väga tihedat lund, tuule kiirus ulatub 18-23 meetrini sekundis, meteoroloogide ennustuse järgi on homme oodata samasugust ilma.

«Lumeummikute tõttu on liiklus piiratud. Liiklusmiilitsad juhatavad lõunapoole suunduvaid masinaid lähimate kohvikutesse ja võõrastemajadesse. Autotransporti lubatakse puhastatud teelõikudel edasi liikuda piiratud hulgal, kuna tiheda saju tõttu tuiskab tee taas kinni ja eritehnika peab taas tööle hakkama,» rääkis ministeeriumi esindaja.

Maanteeäärsetes puhkealadel seisab 1144 sõidukit - 750 veokit, 340 sõiduautot ja 54 bussi. Neist viibib kokku 2812 inimest.

M-4 Don on automagistraal, mis ühendab omavahel Moskvat - Voroneži -Doni-äärset Rostovi - Krasnodari - Novorossiiskit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles