Verised sündmused Espoos lükkas käima armukadedus

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eepoos Sello kaubanduskeskuses oli Soome lipp 1. jaanuaril pooles mastis.
Eepoos Sello kaubanduskeskuses oli Soome lipp 1. jaanuaril pooles mastis. Foto: AFP / Scanpix

Espoos Sello kaubanduskeskuses aset leidnud veretöö taga on armukadedus, millele järgnes kättemaks.


Tänase päeva teemaks veretöö uurimises on kohtumeditsiinilised lahkamised ja tunnistajate küsitlemise jätkamine, rääkis kriminaalpolitsei ülemkomissar Tero Haapala Iltalehtile.

Politsei korraldab kell 13 lühikese pressikonverentsi, kus muu hulgas avaldatakse lahkamistulemused.

«Olukord on selline, et praegu läheb alles teine ööpäev ja isikuvastaste kuritegude uurimine võtab tavaliselt aega kuid. Jagame täna esialgset teavet ja seda näiteks seoses teguviisiga,» rääkis Haapala.

Ülemkomissari oletuse järgi peaks eeluurimismaterjalid kokku saama märtsis-aprillis.

Ajalehe Ilta-Sanomat andmetel ei lasknud Ibrahim Shkupolli kõiki ohvreid maha. Endise elukaaslase pussitas ta surnuks viimase korteris sama päeva hommikul, kui naine valmistus tööleminekuks Sellos asuvasse Prismasse.

Soome meedia andmetel tundis Shkupolli armukadedust, kuna endisel elukaaslasel oli tekkinud soojemaid tundeid ühe oma meeskolleegi vastu.

Shkupolli pussitas 31. detsembril surnuks endise elukaaslase, seejärel lasi Prismas maha neli inimest ning lõpuks sooritas enesetapu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles