Mustalt merelt Sotši lähistelt leiti inimtühi purjekas

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormine meri Sotšis
Tormine meri Sotšis Foto: RIA Novosti / SCANPIX

Mustal merel Adleri ja Sotši vahel eile kadunuks jäänud Finn-klassi purjekas leiti täna üles, kuid jaht oli inimtühi ja pooleldi veega täitunud.


«Kella 12 paiku Moskva aja järgi märgati Sotši sadamas viibinud laevalt risti Suue Sotšiga Mamaika rajoonis pooleldi uppunud jahti,» teatas Interfaxile Venemaa eriolukordade ministeeriumi Lõuna regiooni pressiteenistus.



Allika kinnitusel oli purjekas inimtühi. Pärast kalda lähistele pukseerimist vajus Finn täielikult vee alla.

«Kadunuks jäänud purjetaja otsinguid pole katkestatud. Venemaa eriolukordade ministeeriumi päästetöötajad jätkavad operatsiooni kaldalähedases tsoonis. Purjetaja andmed edastati laevadele, mis viibivad piirkonnas, kust pooleldi veega täitnud purjekas leiti. Praeguseks pole tema kohta mingeid andmeid saadud,» teatas pressiteenistuse esindaja.

Uudisteagentuuri RIA Novosti andmetel oli üks purjesportlane lahkunud eile Adleri sadamast ja võtnud suuna Sotši jahtklubile.

Ligi 5-palliline torm tõukas jahi kursilt minema, purjetajal katkes side kaldaga ära. Praegu möllab Sotši rajoonis torm, mille tugevuseks on 4 palli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles