Moskvast saab Pekingi OMile sõita rongiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pekingi olümpia
Pekingi olümpia Foto: Internet

Vene raudtee-ettevõte käivitab Pekingi suveolümpiale sõitjatele kiirrongi marsruudil Moskva-Peking, mis jõuab sihtkohta kuue päevaga. 

«Rong Moskva-Peking stardib kord nädalas pealinna Jaroslavli vaksalist ning on teel üle 145 tunni,» teatas teisipäeval ettevõtte Moskva Raudteed pressiteenistus.



«Moskva Raudteel on see marsruut rahvusvaheliste seas kõige pikem - 8961 kilomeetrit. Vaguneid reisjatega haagitakse rongile külge Tšeljabinskis, Novosibirskis, Irkutskis ja Tšitaas,» märkis pressiesindaja.



Kogu info rongide sõiduplaanidest, peatustest, rongisõidureeglitest, samuti teenuste ja tollireeglite kohta esitatakse kahes keeles.



«Moskva vagunisaatjad läbisid süvendatud hiina keele kursuse,» kinnitas pressiesindaja.



«Kõik vagunid on uued, ehitatud Tveris. Vagunile on kantud hõbedane joon ja kiri Moskva-Peking hiina ja vene keeles,» kinnitas ta.



«Lisaks uuele voodipesule, kardinatele ja nõudele on vagunites veel üks uuendus - kõik kupeed on varustatud elektrooniliste seadmetega, mis võimaldavad uksi avada magnetkaardi abi, millele on salvestatud reisija andmed,» jutustas ta.



«Reisijad, kes otsustavad suunduda OMile raudteed mööda, annavad kindlasti positiivse hinnangu neile loodud mugavatele tingimustele. Selle huvitava marsruudi valinud reisijatele pakutakse ka suveniire - T-särke, pesapallimütse, märkmikke ja tulemasinaid kirjaga Moksva-Peking,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles