Vene meedia: Putin sõidab õppustele «Zapad 2013»

Jürgen Tamme
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin koos kaitseminister Sergei Šoiguga (vasakul) jälgimas juulikuiseid sõjaväeõppusi.
Vene president Vladimir Putin koos kaitseminister Sergei Šoiguga (vasakul) jälgimas juulikuiseid sõjaväeõppusi. Foto: SCANPIX

Vene meedia andmetel sõidavad Venemaa ja Valgevene ühiseid sõjaväeõppusi «Zapad 2013» jälgima ka kahe riigi presidendid.

Vene päevalehe Nezavisimaja Gazeta lisa Nezavisimoje Vojennoje Obozrenije sõnul saabuvad Vene president Vladimir Putin ja tema Valgevene kolleeg Aleksandr Lukašenka jälgima 26. septembril lõppevate õppuste lõppfaasi.

Nezavisimaja Gazetas ilmus täna ka artikkel pealkirjaga «Balti riigid kardavad Venemaa okupatsiooni», mille autori nendib, et õppused «Zapad 2013» on põhjustanud «naaberriikide närvilise reaktsiooni».

Venemaa kaitseministeeriumi teatel algas täna õppuste teine etapp, mille käigus harjutavad kahe riigi sõdurid kahel Kaliningradi ja kolmel Valgevene polügoonil koostööd lahinguolukorras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles