Soome politsei jõudis jälile Rumeeniast pärit vargabandele

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kouvolas asuv Prisma
Kouvolas asuv Prisma Foto: www.s-kanava.fi

Soome Kymenlaakso politsei kahtluse järgi viisid Rumeeniast pärit kurjategijad kaubanduskeskustest kaasa kaupu 15 000 eurot väärtuses.

Politseinike läbi viidud uurimise järgi oli augustis-septembris toimunud varguste seeria keskendunud Kouvola ja Lahti lähiümbrusele, vahendas ilta-sanomat.fi. Selle taga oli arvatavasti kaks naist ja kolm meest.

Pikanäpumehed haarasid kauplustest kaasa elektroonikat, kosmeetikat ja riideid.

Politseinikud said kurjategijatele jälile eelmisel nädalal Kouvolas, uurides kohalikus Prismas toimunud vargusi. Ühe läheduses pöeva asuva kämpingu territooriumil olevast  majakesest leiti hulganisti varastatud asju.

Osa varastatud kraamist oli pandud juba Hollandi ja Rumeenia suunas postiga teele. Saadetised jõuti poolel teel aga kinni pidada.

Politseinikud võtsid majakese juurest kinni mehe, kelle Kymenlaakso ringkonnakohus lubas vahistada. Kaks naist ja kaks meest on kuulutatud tagaotsitavateks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles