Keenia julgeolekujõud võtsid kinni veel üle kahtlusaluse

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine vaatab Westgate'i ostukeskuse juurde riputatud ohvrite nimekirja. Taga paistavad hukkunute mälestuseks süüdatud küünlad.
Naine vaatab Westgate'i ostukeskuse juurde riputatud ohvrite nimekirja. Taga paistavad hukkunute mälestuseks süüdatud küünlad. Foto: SCANPIX

Keenia julgeolekujõud võitsid kinni veel ühe inimese, keda kahtlustatakse osalemises Naiirobi Westgate’i ostukeskuse ründamises.

Julgeolekujõudude ametnik ei täpsustanud, mil moel võib eile kinni peetud isik olla terrorirünnakuga seotud, vahendas AFP.

Siseminister Joseph Ole Lenku rääkis eile korraldatud pressikonverentsil, et ametivõimud on üldse pidanud kinni 12 inimest, kuid neist kolm on lastud pärast ülekuulamist vabaks.

Ta keeldus avalikustamast, kas kinni peetud kahtlusaluste seas on ka neid, kes viibisid rünnaku ajal ostukeskuses.

Uurijad on teinud kindlaks auto, mida kasutasid Al-Shabaabi mässulised ja leidnud illegaalseid relvi, lisas minister.

Viimaste andmete järgi tegelevad ametivõimud üheksa inimesega, kes võivad olla rünnakuga ja ligi neli päeva kestnud pantvangidraamaga seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles