Madagaskaril löödi maha kaks eurooplast

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nosy Be.
Nosy Be. Foto: Wikimedia Commons

Madagaskarile kuuluval Nosy Be saarel tapeti kaks Euroopast pärit meest, keda kohalikud elanikud kahtlustasid elundikaubanduses.

Kohalikel tekkis taoline kahtlus pärast 8-aastase poisi surnukeha leidmist, vahendas AFP. Lapsel olid lõigatud ära nii genitaalid kui keel.

Vihased elanikud lõid eurooplased maha ja panid surnukehad täna Ambatoloaka rannal põlema. Piinamise ajal olid nad väidetavalt tunnistanud osaluse elundikaubanduses üles.

Ametnike sõnul oli tegemist Prantsuse kodanikega. Tunnistajate väitel oli üks meestest Itaaliast.
Kohaliku meedia väitel leidsid kohalikud elanikud inimorganeid külmikust, mis asus eurooplaste elupaigaks olnud majas.

Turistide seas populaarsel Nosy Be saarel läks rahutuks juba eile, kui rahvahulk tormas politseijaoskonna juurde. Nad oletasid, et lapse tapmises kahtlustatav isik viibib seal.

Politseinikud olid oma sõnul teinud rahvamassi laiali ajamiseks hoiatuslaske, kuid vähemalt üks inimene sai surma ja kaks haavata.

Seejärel oli jõuk pannud mõlema mitu jaoskonna lähistel asuvat maja ja läinud otsima maja, kus kaks välismaalast peatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles