Janukovitš: Juštšenko poliitiline saatus sõltub tema valijatest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina opositsiooniliidri Viktor Janukovitši poolehoidjad Kiievis Püha Sofia katedraali juures eile.
Ukraina opositsiooniliidri Viktor Janukovitši poolehoidjad Kiievis Püha Sofia katedraali juures eile. Foto: AP / Scanpix

Praeguse riigipea Viktor Juštšenko poliitiline tulevik sõltub tema valijate tahtest, väitis presidendiks kandideeriv Regioonide Partei liider Viktor Janukovitš.


«Mis puudutab president Juštšenkot, siis suur osa tema saatusest ei sõltu mitte isiklikult minust, vaid sellest, kuidas suhtuvad temasse valijad,» rääkis Janukovitš telekanalile Inter eile õhtul, vahendas

Interfax

.



Janukovitš märkis, et kui rääkida presidendivalimistest, siis jutt ei käi mitte protsentidest, vaid kohast, mille kandidaat Juštšenko saab.

«Kui ta (Juštšenko, PM) saavutab kolmanda koha, on tal perspektiiv koguda parlamendivalimistel piisavalt palju hääli, et saada parlamendis korralik arv kohti ja temast saab tegevpoliitik, mängur parlamendis,» mõtiskles Janukovitš.

Ukraina presidendivalimiste esimene voor leiab aset homme. Kokku kandideerib riigipeaks 18 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles