Saakašvili: Venemaal luuakse Gruusiast vaenlasekuvandit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia president Mihhail Saakašvili. .
Gruusia president Mihhail Saakašvili. . Foto: AFP / Scanpix.

Gruusia presidendi Mihhail Saakašvili hinnangul püütakse Venemaal sihikindlalt elanikke Gruusia vastu ässitada, teatas Interfax.

«Avalikku arvamust töödeldakse väga jõhkra propagandaga, väidetakse, et Gruusia on regiooni peamine destabiliseerija,» ütles Saakašvili täna Bathumis ajakirjanikele.

«Ühes Venemaa ajalehes avaldati täiesti absurdset juttu: tuleb välja, et grusiinid on venelaste suhtes sellepärast külalislahked, et neil on väikese rahva kompleks ning nad püüavad oma külalislahkusega suurrahvaste esindajatele muljet avaldada. Mõni võib-olla ütleks, et paras meile, kuid mina nii ei ütle. Me ei peaks nendest rumalustest väljagi tegema,» ütles Saakašvili.

«Ma ei tea, mis ametkonnas sihukesi rumalusi kirjutatakse, kuid seda kirjutatakse sihilikult,» lisas president.

«Rääkigu Vene ametiisikud mida tahes ja tekitagu nad kunstlikult ükskõik missuguseid pingeid, me ei tohi kunagi hakata Venemaa inimeste vastu vimma pidama, sest Venemaa ja tema ühiskond jäävad alati meie partneriteks kõigis heades algatustes ja ettevõtmistes,» ütles Saakašvili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles