Madeleine McCanni kadumisest möödus tuhat päeva

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann
Madeleine McCann Foto: Photonews/SCANPIX

Kate ja Gerry McCann meenutasid eile tuhande päeva möödumist oma pisitütre Madeleine'i kadumisest, kirjutab ajaleht Irish Independent.

Sel puhul korraldasid McCannid korjandusürituse, kus osalesid nende kuulsad toetajad. Mitmel pool Suurbritannias, Portugalis ja USAs süüdati tuhat paberlaternat. Pool eile õhtul kogutud rahast läheb Madeleine'i otsinguiks ja teine pool ülejäänud kahele kadunud inimeste otsimisega tegelevale heategevusorganisatsioonile.

«Täna möödub tuhat päeva sellest, kui Madeleine meilt ära võeti. Isegi seda numbrit on raske öelda,» tunnistasid vanemad oma avalduses. «Me mäletame esimesi päevi pärast Madeleine'i röövi ja tundide lugemist. Nüüd oleme jõudnud tuhande päevani.»

«Mõnikord on raske mõista, kuidas me oleme suutnud edasi minna ja elada Madeleine'ita, eriti seetõttu, et pärast seda jubedat ööd pole midagi muutunud,» jätkus avaldus. «Madeleine on siiani kadunud. Mõnikord tundub valena isegi hakkama saamine. Ja samas, kui me ei suudaks olla siin, poleks otsinguid ega kampaaniat Madeleine'i leidmiseks ning sellele lihtsalt ei saa mõelda.»

Ligi nelja-aastane Madeleine kadus Lõuna-Portugalis Praia da Luzi kuurortis 2007. aasta 3. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles