USAs tabati steroididega hangeldanud eestlane

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Florida väikelinnas tabati suure koguse steroididega Eesti kodanik Toomas Saarva.
Florida väikelinnas tabati suure koguse steroididega Eesti kodanik Toomas Saarva. Foto: www.wjhg.com

USA politsei pidas reedel Florida osariigi loodeosas asuvas väikelinnas kinni eestlase, kellele kuuluvast baarist ja kodust leiti tuhandeid pudelikesi steroidainetega.


Parkeri linnakeses kinni peetud 41-aastane ööklubiomanik Toomas Saarva sai süüdistuse keelatud ainete omamises kavatsusega neid laiali jagada ning keelatud ainete veos, edastasid kohalikud meediakanalid.

WJHG-TV NewsChannel 7 uudiste teatel leiti mehelt 3700 pudelikest vedelate steroidainetega ja 3100 tabletti, mis on kohalikule politseile seni suurim tabatud keelatud steroidide kogus. Seda kinnitas kohalik politseiuurija Aaron Wilson ka portaali The News Herald vahendusel.

Politseiniku andmetel sai eestlane vähemalt osa steroide Euroopast postiga ning mõned neist ainetest olid säilivusaja juba paari aasta eest ületanud. Selle varjamiseks olid mehel ka võltsitud sildid.

Eesti passiga Saarva viibis riigis turistina ning teda ootab pärast uurimise ja kohtuprotsessi lõppu väljasaatmine. Praegu hoitakse eestlast Bay County maakonnavanglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles