Tõmošenko: näen Tigipko hoiakus nõusolekut

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisplakatid Kiievis - Julia Tõmošenko üleval ja Viktor Janukovitš all.
Valimisplakatid Kiievis - Julia Tõmošenko üleval ja Viktor Janukovitš all. Foto: AP / Scanpix

Ukraina presidendiks kandideeriv Julia Tõmošenko on veendunud, et tema võidu korral presidendivalimistel võtab pankur Sergei Tigipko vastu valitsusjuhi koha.


«Ta (Tigipko, Interfax) ei pea midagi avalikult teatama, minu jaoks on oluline, et ta selgelt ja mõistetavalt teatas nõusolekust töötada valitsuses, et koos reformida ja moderniseerida riiki selle presidendiga, kes võidab valimistel,» rääkis Tõmošenko laupäeva õhtul telejaamale Viies Kanal antud intervjuus, vahendas

Interfax

.

«Ma leian, et tegemist on just sellise positsiooniga, mis annab meile vastuse küsimusele, milline saab olema meeskond pärast presidendivalimisi, missugune tuleb valitsus ja kes seda juhib,» jutustas Tõmošenko.

Ukraina presidendivalimiste teine voor, kus omavahel võtavad mõõtu Tõmošenko ja Regioonide Partei liider Viktor Janukovitš, leiab aset 7. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles