MTV3: kadunuks jäänud tüdrukud muutusid kurvaks uudisnähtuseks

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto
Soome politseiauto Foto: Soome politsei

Noorte neidude kadumisest käredas pakases on Soomes saanud sel aastal kurb ja omamoodi uudisnähtus.


Kõikidel juhtumitel on ühiseks näitajaks kriminaalkuriteo puudumine, vahendas MTV3. Meedias on motiivina pakutud välja hingeliselt rasket olukorda.

Näiteks eelmisel esmaspäeval lahkus kodust 19-aastane Venla. Tema surnukeha leiti viis päeva hiljem Lappeenrantast metsast.

14. jaanuaril lahkus keset päeva Ruovesil asuvast koolist 16-aastane Tiina. Neiu surnukeha leiti loodusest ligi nädal hiljem.

Samal nädalal läks Next Step messilt kaduma 15-aastane Aino. Tüdruk andis endast oma vanematele märku paar päeva hiljem.

Aino ema rääkis MTV3-le, et tütar ei olnud päris hästi oma teo tulemusi mõistnud ega arvanud, et kadumist
võetakse nii tõsiselt.

Jaanuari alguses ei naasnud koolist oma ajutisse elukohta 15-aastane Lumi-Inkeri, keda otsiti meedia kaasabil taga kaks nädalat.

Pärast foto avaldamist sai politsei neiu võimaliku asukoha kohta vihjeid. Ennast tuttavate juurde peitnud Lumi-Inkeri rääkis politseile, et oleks ennast hea meelega pikemat aega varjanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles