Roomas peksis isa pisitüdruku koomasse

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vittoriano ehk Vittorio Emanuele II monument Rooma kesklinnas.
Vittoriano ehk Vittorio Emanuele II monument Rooma kesklinnas. Foto: Wikipedia.org

Itaalia pealinna vapustas nädalavahetusel aset leidnud juhtum, kui üks isa peksis avalikult oma nelja-aastast tütart, kes viidi kriitilises seisundis haiglasse.

 

Möödakäijad pidasid mehe tänaval kinni, ent alles siis, kui too oli löönud lapse pead vastu kivimüüri sedavõrd kõvasti, et tüdruk langes koomasse, vahendas BBC News. Politsei teatel osutus tüdruk prantslaseks ning peksja oli tema oma isa.

Bambino Gesu haiglast kinnitati, et laupäeva hilisõhtul sinna toodud lapse seisund on praegu stabiilne, kuid siiski väga kriitiline.Pühapäeva hilisõhtuks jõudis haiglasse ka ema, kes oli läinud Türki puhkama ega teadnud, et tema partner Pariisist koos lapsega Rooma sõitis.

Laupäeva õhtul toimunud verine vahejuhtum šokeeris turiste ja kohalikke elanikke Rooma kesklinnas, Piazza Venezia väljakul, kus kõrgub Vittoriano monument.Sündmust pealt näinud kanadalase sõnul haaras raevunud mees ühtäkki tüdrukul käest ning hakkas teda taguma, kuid pärast lapsest eraldamist üritas ka ise peaga vastu seina joosta.

Politsei kinnitusel leiti isa juurest ka arstimeid, mis viitavad sellele, et ta sai psühhiaatrilist ravi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles