Spiikrit kaitsev fraktsioonijuht Ühtse Venemaa liikmetele: jooge vähem

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Dmitri Medvedev sosistab Föderatsiooninõukogu juhi Sergei Mironoviga (vasakul).
President Dmitri Medvedev sosistab Föderatsiooninõukogu juhi Sergei Mironoviga (vasakul). Foto: RIA Novosti / SCANPIX

Õiglase Venemaa fraktsiooni juht riigiduumas Nikolai Levitšev soovitab parlamendi ülemkoja spiikrit Sergei Mironovit kritiseerinud Ühtse Venemaa liikmetel «vähem juua».


Mironov oli nimelt öelnud, et ei toeta valitsusjuhti Vladimir Putinit eelarveküsimustes ega pole rahul valitsuse kriisivastase võistluse abinõudega, vahendas

Lenta.ru.

Ühtse Venemaa esindajad kutsusid Föderatsiooninõukogu esimeest Mironovit ametist lahkuma, kuna ei toeta täielikult valitsusjuhi poliitikat. Võimupartei ülemnõukogu presiidiumi sekretäri esimene asetäitja Andrei Issajev nimetas spiikri avaldust «tema isiklikuks moraalseks krahhiks».

Täielik ühtsus mitte ainult tegudes, vaid ka mõtetes, viib lihtsalt rumaluseni, märkis Levitšev agentuurile Rosbalt.

Mironovi kaitseks välja astunud Levitšev meenutas, et Issajev «oli noorena opositsiooniline anarho-sündikalist», kuid tema praegust käitumist nimetas näiteks orjameelsest lömitamisest.

Mis aga puutub märkusesse joomise kahjulikkusest, siis Õiglase Venemaa fraktsiooni juht märkis, et Issajevil oleks mõttekas harvem ilmuda televisiooni ebaadekvaatset seisundit reetva näolapiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles