Tabati Moskva elektrirongides tegutsenud sarimõrvar

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva metroo.
Moskva metroo. Foto: AFP / Scanpix

Moskva transpordimiilitsa uurijad pidasid kinni 23-aastase Moskva oblasti elaniku, kes oli viimase kolme aasta jooksul elektrirongides mürgitanud vähemalt 25 inimest, kellest 13 suri.


Vladivostokist pärit Aleksei Võgovski valis elektrirongides välja hästirõivastatud pidutujus mehed, rääkis neile, et tal sündis laps, ja pakkus plaskust konjakit, millesse oli segatud psühhotroopseid aineid, vahendas

ERR Uudised

Komsomolskaja Pravdat.

Neuroleptikum põhjustas Võgovski ohvritel peaaju turse, lämbumise ja piinarikka surma, neil aga, kes aga ellu jäid, tekkis hapnikuvaeguse tagajärjel mälukaotus.

Kui mehed olid teadvuse kaotanud, röövis Võgovski neilt raha, mobiiltelefonid, pangakaardid ja kõik muu väärtusliku. Tema kodu läbiotsimisel leiti suurel arvul isikuid tõendavaid dokumente ning vihik, millesse kurjategija oli röövitud vara müügil saadud summad kirja pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles