Edward Kennedy poeg Patrick lahkub esindajatekojast

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Kennedy koos oma isa Edward Kennedyga. Foto on tehtud 20. jaanuaril 2009.
Patrick Kennedy koos oma isa Edward Kennedyga. Foto on tehtud 20. jaanuaril 2009. Foto: AP / Scanpix

Ameerika Ühendriikide Kennedy klanni liige Patrick Kennedy ei kavatse novembris aset leidvatel kongressivalimistel enam kandideerida.


Demokraatide ridadesse kuuluv 42-aastane poliitik, kelle isaks oli ekspresident John Kennedy vend Edward Kennedy, soovib pöörata oma elus uue lehekülje, vahendas The

Washington Post.

Rhode Islandi osariigi jurist valiti esimest korda kongressi 1994. aastal. Kokku on ta valitud esindajatekotta kaheksal korral.

Patrick Kennedy salvestas oma avalduse osariigi telejaamas ja see lastakse eetrisse pühapäeva õhtul. Uudisteagentuur AP sai seda näha aga juba eile.

«Olen viibinud poliitikas 20 aastat ja nüüd võtab mu elu uue suuna ning ma ei kandideeri tagasi selleaastastel valimistel,» ütles Kennedy.

Poliitiku otsuse taga on paljuski isa ja mentori senaator Edward Kennedy surm eelmise aasta augustis.

Patrick Kennedy ametiaeg esindajatekojas lõpeb järgmise aasta alguses. Pärast seda pole ühelgi kuulsa Kennedy klanni liikmel esimest korda 60 aasta jooksul Washingtonis poliitilist ametit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles