Diena omanikud lubavad mitte sekkuda

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Läti Diena meediagrupi ostnud perekond Rowlandid ei kavatse selle töösse sekkuda, vahendab Jonathan Rowlandi Dienale öeldud sõnu uudistevõrk LETA.

Rowlanditel pole nende esindaja kinnitusel muid plaane peale nende, mille nad on usaldanud Diena nõukogu esimehe Aleksandrs Tralmaksi hoolde. Rowlandid ei taha sekkuda meedia töösse, lubas Jonathan Rowland.

Praegune põhisiht on tema sõnul ettevõtte olukorra stabiliseerimine ja kasumlikkuse taastamine. Selleks on asutatud eraldi meeskond, kasumlikuks tahetakse ettevõte muuta võimalikult ruttu, aga mitte iga hinnaga, lisas Rowland. Tema sõnul peavad nad arenguplaani, mida neile esitles Tralmaks, heaks. Rohkem Läti meediaettevõtteid Rowlandid esialgu osta ei kavatse.

Rowland väitis ka, et hoolimata erinevatest spekulatsioonidest ei esinda nende pere kellegi teise huve ja neil on pereettevõttena hea maine. Tema hinnangul tegid ajakirjanikud, kes lahkusid protestiks omanikuvahetuse vastu, vea, kuid selles suhtes ei saa ta midagi parata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles