Regioonide Partei: Tõmošenko lahkugu ilma uue PR-trikita

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Tõmošenko
Julia Tõmošenko Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Regioonide Partei arvates oleks Ukraina jaoks parim, kui Julia Tõmošenko lahkus peaministri kohalt ilma liigse kisa ja kärata.


Viktor Janukovitši partei leiab, et Julia Tõmošenko Bloki ettepanek arutada peaministri lahkumist parlamendis, on järjekordne PR-trikk, vahendas

Interfax

. Selle eesmärgiks on pöörata tähelepanu Tõmošenko lahkumisele, et selle kaudu manipuleerida ühiskondliku arvamusega.

Tõmošenko peab ausalt ja avatult teatama plaanist astuda tagasi, aga mitte end peitma kaaslase selja taha, leiab seni opositsioonis olnud Regioonide Partei.

Erakond on kindel, et Tõmošenko eesmärgiks ei ole lahkumine. «Ta püüab taas häirida riiki isiklike ambitsioonide ja kapriiside huvides, mängida inimeste emotsioonidel ja tunnetel, et võimalikult kaua hoida kinni valitsusjuhi kohast.»

Mida kiiremini Tõmošenko lahkub poliitiliselt areenilt, seda kiiremini hakkab taastuma majandus ja saavad alguse sügavad süsteemsed reformid, mis veavad Ukraina kriisist välja, seisab partei avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles