Bordellipidajanna avas tule teda vahistama tulnud miilitsate pihta

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ojulandi hinnangul võiks Venemaa lõpetada ELi kodanike kohustusliku registreerimise miilitsas.
Ojulandi hinnangul võiks Venemaa lõpetada ELi kodanike kohustusliku registreerimise miilitsas. Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Laskmist ja karateed harrastav bordellipidaja Inna D. avas Moskvas tule teda vahistama tulnud miilitsate pihta.


Kirde-Moskva administratiivse piirkonna siseasjade osakonna töötajad läksid kliente mängides Rahu prospektil asuvasse korter-lõbumajja, kirjutab Lenta.ru.

Nad tasusid ettemaksuna 3000 rubla (1170 krooni) varem märgistatud paberrahadega ja teatasid seejärel intiimteenuse ostmisest oma kolleegidele.

Siseasjade osakonna miilitsamajori Aleksandr Filippovi sõnul suutsid operatiivtöötajad 35-aastase Inna D. kinni võtta alles pärast padrunite lõppemist.

Siseministeeriumi pressiteates pole kirjas, kas mõni miilitsa viga sai või mitte.

Lõbumajja korraldatud reidi ajal viibis seal viis kergete elukommetega naist. Neist kaks olid mustanahalised, kolm ülejäänut olid aga pärit kas Moldovast või Ukrainast

Tüdrukute väitel maksab teenus 2500 kuni 4000 rubla (975-1560 krooni), millest neile endile jääb kätte 40 protsenti.

Läbiotsimisel leidsid miilitsad bordellipidajale kuulunud rahakoti, milles oli 70 000 rubla (27 300 krooni). Samast leiti ka märgistatud rahatähed, millega kaks miilitsad oli tasunud ettemaksu.

Bordellis läks rüsinaks, kui valvurina töötanud naine märkas valvekaamerate abil, et hoonesse hakkab sisenema grupp miilitsavormis mehi.

Lõbumajapidaja vastu algatati kriminaalasi paragrahvi järgi, mis puudutab bordelli organiseerimist ja prostitutsiooni vahendamist. Lisaks sellele kaalub prokuratuur kriminaalasja algatamist võimuorganite esindajate ründamise tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles