Taanis mõrvati jõhkralt SASi stjuardess

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani politseiauto Kopenhaagenis Radisson Blu hotelli juures.
Taani politseiauto Kopenhaagenis Radisson Blu hotelli juures. Foto: Aftenposten.no

Taani politsei uurib lennufirma SASi stjuardessi jõhkrat mõrva Kopenhaagenis Radisson Blu hotellis.


Toateenija leidis 42-aastase norralanna laiba 20. korrusel asuvast hotellitoast eile hommikul kella 11 paiku, vahendas Aftenposten. Naist oli mitu korda löödud nüri esemega pähe ja näkku.

Esialgsete oletuste järgi leidis veretöö aset esmaspäeva õhtul kella 20 paiku.

Kopenhaageni politsei mõrvagrupi juht Ove Dahl rääkis, et uksel sissemurdmisjälgi pole ja seega pidi naine laskma kurjategija ise oma numbrituppa.

Üks tunnistaja kinnitas politseile, et kuulis õhtul naise toauksele kolkimist ja varsti pärast seda kostis riidlemist ja kõva kisa.

Norralanna registreeris end hotelli sisse koos veel kolme SASi töötajaga esmaspäeval kella 16 paiku ja tõmbus seejärel oma tuppa. Järgmisel päeval pidi ta lendama Aasiasse.

Mõrvagrupijuht kirjeldas juhtunut kui väga brutaalset mõrva, kuid lisas, et stjuardess ei langenud seksuaalse rünnaku ohvriks.

Taani uudisteagentuuri Ritzau andmetel pole hotellitoast mitte midagi ära varastatud.

Dahl rääkis, et politseil on mitmeid ideid ja teooriaid, kuid meediaga ta neid veel jagama ei hakka, sest kurjategija on endiselt jooksus.

Politsei loodab saada lisainformatsiooni hotelli valvekaamerate videolintidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles