Blair ilmutab sügisel memuaarid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Blairi mälestusteose esikaas.
Tony Blairi mälestusteose esikaas. Foto: blogspot.com

Tony Blair talletab oma mälestused aastatest 1997-2007, mil ta oli Suurbritannia peaminister, septembris ilmuvasse teosesse pealkirjaga «The Journey» («Teekond»), teatasid täna raamatu välja andvad kirjastused.


2007. aasta juunis peaministri kohalt tagasi astunud Blair viis Briti Tööpartei kolm korda järjest valimisvõiduni ning tema ametiajal võttis Briti sõjavägi osa konfliktidest Iraagis, Afganistanis, Kosovos ja Sierra Leones, vahendas AFP.

«Olen üritanud kirjutada raamatu, mis kirjeldab peaministri elu inimlikke tahke sama palju kui poliitilist mõõdet,» ütles Blair, kelle sõnul on peamiselt minevikust rääkiva teose eesmärk kujundada ka praegust ja tulevast mõtlemist. «Üle kõige tahan, et lugejad naudiksid selle lugemist sama palju kui mina seda kirjutades.»

Raamatu annab välja kontserni Random House kuuluv kirjastus Hutchinson. Blair kavandab teose reklaamimiseks rahvusvahelist turneed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles