Viking Line'i Amorella jõudis õnnelikult Stockholmi

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line'ie kuuluv Amorella
Viking Line'ie kuuluv Amorella Foto: Wikimedia

Laevafirma Viking Line'i reisiparvlaev Amorella jõudis kella 7 paiku Rootsi jäämurdja Ymeri ja Soome Sisu abil Stockholmi, Soome peaks see hakkama sõitma kell 20.10.

Jäävangi jäänud Amorella sai liikuma varahommikul kella 03.30 paiku, vahendas YLE. 

Autopraam Finnfellow sõitis eile pärastlõunal kell 16.40 vastu Amorella külge Ahvenamaa ja Rootsi ranniku vahel. Amorella ja Isabella jäid koos nelja muu reisilaevaga jäävangi Tjärveni majaka lähistel, vahendab Ilta-Sanomat Online.

Naantalist Kapellskäri teel olnud Finnfellow jäi samas paigas samuti jäässe kinni. Autopraam saadi õhtul lahti ja see suundus tagasi Naantalisse. «Pidime tagurdama, kui tuul hakkas meid vastu Vikingit pressima. Küljed puutusidki kokku. Viking Line'i külg sai tõsiselt muljuda,» rääkis Finnfellow pardal viibinud reisija Tapio Sippo.

Viking Line'i pressiesindaja Johanna Boijer-Svanström rääkis, et Amorella seitsmendal tekil viibinud reisijad paigutati ümber teise kohta.

Isabellal õnnestus õhtul lahti pääseda ja see naasis Stockhomi, vahendas Helsingin Sanomat Online.

Laevafirma Viking Line tühistas mitmeid tänahommikusi laevareise, mis kulgevad Ahvenamaale või läbi Ahvenamaa. Mõnel laevaliinil tuleb arvestada hilinemistega, kuna praegu pääseb Stockholmi vaid mööda ühte liikumisteed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles