Türgis varises kokku tütarlaste internaat

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türgi lõunaosas varises täna varahommikul ilmselt gaasiplahvatuse tagajärjel kokku tütarlastekooli ühiselamu, röövides kohaliku meedia andmetel elu vähemalt kuueteistkümnelt õpilaselt ning vigastades veel paari tosinat.

Anatoolia uudisteagentuuri teatel võib aga rusude all olla veel üle kümne õppuri, vahendas Reuters. Kahe vigastatu seisund on tõsine.

Piirkonna tervishoiuteenistuse ametniku sõnul arvatakse, et internaadis plahvatas gaasiballoon, sest kannatanutel on põletushaavu. Kohaliku kuberneri sõnul toimus varing millalgi kella viie paiku varahommikul.

Telepildis näidati kohalikke mehi kirveste ja vasaratega rususid laiali ajamas ning kandmas vigastatud tüdrukuid väikebussi, mis nad haiglasse toimetas.

Konya provintsi lõunatipus, mägises Taskenti piirkonnas tegutsevat internaatkooli hoonet kasutati koraanikursustel osalejate majutamiseks. Kolmekordne maja kuulus ususeltsile.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles