Stockholmi taksojuhid sulgesid Arlandale viivad teed

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockholmi takso
Stockholmi takso Foto: SCANPIX

Taksojuhid sulgesid Stockholmis Arlanda lennuväljale viivad teed, vastustades sel viisil uut taksode jaoks mõeldud järjekorrasüsteemi.


Taksojuhtide meeleavaldus algas hommikul kell 8. Ainus võimalus jõuda lennuväljale või pääseda sealt ära on rahvast täis Arlanda Express rongid, vahendas YLE.

Svenska Dagbladeti väitel pole selge, kui kaua see aktsioon kestab.

Rootsi telekanali andmetel hakkas taksopeatustes sel teisipäeval kehtima uus kord. Väiksed ettevõtjad on arvamusel, et see soosib suuri taksofirmasid.

Svenska Dagbladeti andmetel oli lennuväljal varem kaks taksodele mõeldud rida, nüüd on neid seitse. Suured taksofirmad on kuuel real, samas kui eraettevõtjad konkureerivad ühe pärast.

Protesteerijate arvates juhib lennujaamast eemale viiv aed inimesed suurte firmade taksopeatustesse. Selleks, et sõita linna väikeettevõtja taksoga, peab inimene minema 30 meetrit tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles