British Airwaysi pardateenindajad alustasid uut streiki

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British Airways.
British Airways. Foto: AP / Scanpix

Pikaleveninud vaidlused palga ja töötingimuste üle sundisid British Airways pardatöötajaid alustama täna juba teist nelja päeva pikkust streiki, mis sunnib Briti lennukompaniid oma reisigraafikuid lähipäeviks märgatavalt muutma.


British Airways on lubanud siiski, et enam kui kolmveerand reisijatest - üle 180 000 kokku 240 000 inimesest - saavad ka tööseisaku ajal plaanipäraselt sihtkohtadesse lennata, vahendas AFP uudisteagentuur.

18 protsenti klientidest on aga suunatud teiste lennukompaniide juurde või on muudetud nende reisiaegu, et streigiperioodi vältida, lisas ettevõte oma teates.

Briti lennufirma pardateenindajad pidasid alles eelmisel nädalal kolmepäevase streigi. British Airwaysi tegevjuht Willie Walsh kinnitas, et suur enamik personalist võtavad end kokku, et streikijatest tekkivat tühimikku täita ja kompanii lippu kõrgel hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles