Mõjuka araabia šeigi lennuk kukkus järve

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Araabia Ühendemiraatide presidendi vend šeik Ahmed bin Zayed al-Nahayan jäi kadunuks, kui tema purilennuk kukkus Moulay Abdellahi järve.
Araabia Ühendemiraatide presidendi vend šeik Ahmed bin Zayed al-Nahayan jäi kadunuks, kui tema purilennuk kukkus Moulay Abdellahi järve. Foto: AFP / Scanpix

Marokos juhtunud purilennukiõnnetuses on kadunuks jäänud Araabia Ühendemiraatide presidendi vend ja maailma arvatavasti suurima investeerimisfondi juht Ahmed bin Zayed al-Nahayan.

 
Abu Dhabi Investment Authority tegevdirektori purilennuk kukkus teatel ühte Maroko järve, vahendas AFP riikliku uudisteagentuuri WAM eilset teadet.

Piloot päästeti, kuid šeik Ahmedi otsingud jätkuvad. Esialgu rohkem infot pole edastatud.

Araabia Ühendemiraatide presidendi ja Abu Dhabi valitseja šeik Khalifa bin Zayed al-Nahayani noorem vend ei kuulu naftarikka emiraadi otseste troonipärijate nimekirja.

Abu Dhabi Investment Authority on aga ilmselt suurim eraomanduses olev investeerimisfond maailmas ning selle varasid hinnatakse enam kui 600 miljardi dollari peale.

Forbesi maailma mõjukaimate inimeste tabelis on šeik Ahmed paigutatud 27. kohale, märkis ajaleht The Telegraph.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles