Vene mehe arvatav tapja tunnistas oma süüd mitteametlikult

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekanali Rossija 1 kaader arvatava pussitaja Orhan Zeinalovi tabamisest  Kolomna linna ühes pargis.
Telekanali Rossija 1 kaader arvatava pussitaja Orhan Zeinalovi tabamisest Kolomna linna ühes pargis. Foto: SCANPIX

Noore vene mehe Jegor Štšerbajevi tapmises kahtlustatav aser Orhan Zeinalov, kelle politseinikud võtsid kinni Kolomnas, tunnistas mitteametlikult oma süüd.

Korrakaitsejõudude väitel varjas mees end ühes pargis, oodates seal oma tuttavaid, kes olid lubanud teda aidata korrakaitsejõudude eest varjumisel.

RIA Novosti andmetel ei oma kahtlustatav Vene passi, vaid on Aserbaidžaani kodanik. Venemaal on teda varem karistatud tulirelva omamise pärast. Sünnimaal otsiti meest aga taga tapmise eest.

Praegu viibib Zeinalov eeluurimisisolaatoris. Tema vahi alla võtmine peaks selguma tänase päeva jooksul.

Moskvas Lääne-Birjuljovos aset leidnud pussitamist pealt näinud noor naine tundis Zeinalovis ära Štšerbakovi tapja, kirjutab Voroneži uudisteportaal 36on.ru.

Orhan Zeinalovi isa Zahhid Zeinalovi isa andis eksklusiivintervjuu telekanalile NTV, paludes vabandust Štšerbakovi sugulastelt ja kogu Venemaalt.

Zahhid Zeinalov ei oodanud oma pojalt, kes kasvas üles pedagoogide perekonnas, sellist tegu. «Olen õpetaja. Mida ma oskan öelda? Mul on kaks poega ja kaks tütart. Ta tahtis mind aidata, sellepärast sõitiski Moskvasse tööd otsima. Mul on väga kahju, et selline asi juhtus.»

Orhan sõitis Moskvasse kolm aastat tagasi ja hakkas seal tegelema kaubitsemisega, kuna kodumaal tal seda võimalust polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles