Inguššia enesetapurünnakus hukkus kaks miilitsat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene eriüksuslased Inguššias.
Vene eriüksuslased Inguššias. Foto: AFP / Scanpix

Rahutut Põhja-Kaukaasiat tabas täna järjekordne enesetapurünnak, kui suitsiiditerrorist õhkis end Inguššia miilitsajaoskonnas, tappes kaks korrakaitsjat.


Karabulaki linnas kell 8.20 (kell 7.20 Eesti aja järgi) aset leidnud terroriakti järel suri sündmuskohal enesetaputerrorist ning haiglasse viidi kolm miilitsat, kellest kaks hukkus. Vene võimude sõnul õhkis terrorist end hetkel, mil jaoskonda oli sisenemas miilitsaid täis auto.



RIA Novosti teatel sai plahvatuses viga kaks miilitsat.


Sündmuskoha lähistel kärgatas umbes 50 minutit hiljem ka teine plahvatus, kuid selles ei saanud keegi viga, vahendas AFP Vene uudisteagentuure.

Plahvatuste järel seisis kahekorruselise miilitsahoone ümbruses kümneid korrakaitsjaid, teatas AFP reporter Karabulakist.

«Terrorist üritas ilmselt miilitsajaoskonna territooriumile siseneda ja hommikuse kogunemise ajal plahvatuse korraldada, mis oleks lõppenud paljude surmadega,» ütles kohaliku siseministeeriumi pressiesindaja ITAR-TASSile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles