Täpsustus: Smolenski lennukatastroofis hukkus 97 inimest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töölised TU-154 katastroofipaigal Smolenskis. Pilt on tehtud 13. aprilll.
Töölised TU-154 katastroofipaigal Smolenskis. Pilt on tehtud 13. aprilll. Foto: SCANPIX

Venemaa eriolukordade ministeeriumi täpsustuse järgi hukkus Poola lennukiga Smolenskis juhtunud katastroofis 97 inimest, aga mitte 96.


«Õnnetusse sattunud TU-154M pardal viibis 97 inimest: 89 reisijat ja 8 meeskonnaliiget. Nad kõik hukkusid,» teatas

RIA Novostile

operatiivstaabi esindaja.

Viimastel andmetel on sugulaste ja lähedaste abil identifitseeritud 64 surnukeha. «Ülejäänute tuvastamine jätkub tänase päeva jooksul,» kinnitas allikas.

Operatiivstaabist märgiti, et pärast hukkunute tuvastamise protseduuri lõpuleviimist eile pöördus pealinna Varssavisse tagasi esimene grupp ohvrite sugulasi, kokku 74 inimest.

Õnnetuse tagajärgede likvideerimisest võttis osa kokku 594 inimest ja 188 ühikut erinevat tehnikat, teatati eriolukordade ministeeriumist.

10. aprilli lennukatastroofis hukkus Poola president Lech Kaczyński ja tema abikaasa ning veel kümned Poola tipp-poliitikud, erinevate armeeüksuste juhid ja usutegelased. Kogu seltskond oli teel Katõni ohvrite mälestustseremooniale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles