Medvedev maandus Krakowis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krakowi lennuväljal maandus täna sõjaväelennuk, mille pardal Poola president Lech Kaczynski ja tema abikaasa Maria kirstud.
Krakowi lennuväljal maandus täna sõjaväelennuk, mille pardal Poola president Lech Kaczynski ja tema abikaasa Maria kirstud. Foto: SCANPIX

Moskvast Poola lennanud Vene president Dmitri Medvedev maandus täna Krakowi lennujaamas, et võtta osa oma Poola ametivenna Lech Kaczynski matusest.


«Vene delegatsiooni kaks lennukit maandusid Krakowi Balice lennujaamas. Korteež on äsja lennuväljalt lahkunud kesklinna suunas,» ütles AFP-le lennujaama pressiesindaja Justyna Zajaczkowska.

Paljud riigipead, nende seas president Toomas Hendrik Ilves ja tema USA ametivend Barack Obama tühistasid oma osalemise matusetseremoonial, kuna Islandi vulkaani tuhapilv on üle Euroopa põhjustanud ulatuslikke lennuhäireid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles