Soome lennuväljad on õhtuni suletud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saabuvate lendude tabloo eile Helsingi Vantaa lennujaamas näitab, et Finnairi lennul New Yorgist õnnestus maanduda. Ülejäänud reisid olid tühistatud.
Saabuvate lendude tabloo eile Helsingi Vantaa lennujaamas näitab, et Finnairi lennul New Yorgist õnnestus maanduda. Ülejäänud reisid olid tühistatud. Foto: SCANPIX

Soomes on õhuruum reisilennukitele suletud vähemalt täna kella 18ni. Finnair on teatanud kõigi tänaste lendude tühistamisest ning peab tõenäoliseks, et ka homme ei tõuse õhku ükski nende lennuk.


Eile olid Helsingi Vantaa, Turu ja Tampere lennuväljad ajutiselt avatud - esimesed kaks kella 20ni, viimane keskööni, vahendas YLE.

Ehkki lennuliiklus Soomes ajutiselt avati, jäi lubatud lendude arv äärmiselt madalaks. Näiteks Vantaal maandus ja tõusis õhku üks New Yorgi lend, samuti õnnestus saata reisilennukid Alicante, Stockholmi ja Oslo suunas. Kesk-Euroopasse ei toimunud ühtki lendu.

Sellest, kas olukord muutub ja õhuruum osaliselt avatakse, teatab lennuoperaator Finavia täna kella 14 ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles