Tai rahutustes hukkus siiski vaid üks inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine asetab Bangkoki Silomi piirkonnas eilsete plahvatuste käigus purunenud kohvikuakna juurde punaseid roose.
Naine asetab Bangkoki Silomi piirkonnas eilsete plahvatuste käigus purunenud kohvikuakna juurde punaseid roose. Foto: SCANPIX

Tai võimude sõnul hukkus eileõhtustes granaadiplahvatustes Bangkoki kesklinnas üks inimene, ehkki asepeaminister oli vahetult pärast rünnakut teatanud kolmest surnust.


Tai pealinna ärirajoonis kärgatas eile hilisõhtul viis plahvatust, kui valitsusvastased punasärklased ründasid valitsuse toetajaid, vahendas AFP.

Kiirabiarstide sõnul on kinnitust leidnud 26-aastase tailanna hukkumine ning et 85 vigastatu seas on ka kolm välismaalast, kes pärit Austraaliast, Indoneesiast ja Ühendriikidest.

Pisut erinevad andmed on tervishoiuministeeriumil. Nende teatel ulatus vigastatute arv 78ni ning välismaalasi on nende seas neli, lisaks eelmainitutele ka üks jaapanlane.

Haavatutest viibib praegu haiglaravil 30 inimest, kellest kaks on kriitilises seisundis.

Tai märulipolitsei on üritanud täna sundida punasärklasi taganema oma tugipunktist Bangkoki peamises osturajoonis, kuid meeleavaldajad on keeldunud võimude üleskutset täitmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles