Bush lahkab memuaarides 11. septembrit ja teisi võtmehetki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bushi mälestusteraamatu esikaas.
Bushi mälestusteraamatu esikaas. Foto: SCANPIX

USA endise presidendi George W. Bushi mälestusteraamat «Decision Points» («Otsustavad hetked») ilmub 9. novembril ning sisaldab senikuulmatuid üksikasju tema ametiaja tähtsaimate sündmuste kohta, teatas eile raamatu kirjastaja.


Bush on varem öelnud, et ta ei kavatse kirjutada tavapäraseid memuaare, pigem on tema eesmärk kirjeldada oma elu võtmehetki, vahendas

AP

.

Raamatukaanel seisab tollane president Bush mõtlikult Valge Maja roosiaias, seljas tume ülikond ja käes mapp.

Kirjastaja Crown Publishers teatas, et raamatus on palju põnevaid ja seni avaldamata detaile näiteks 11. septembri terrorirünnakute ja kurikuulsate 2000. aasta presidendivalimiste kohta, mille Bush pikaleveninud kohtutüli järel võitis.

Ühtlasi lahkab Bush muu seas põhjuseid, miks ta joomise maha jättis ja kirjutab suhetest oma perega.

Raamatu valmimisega kursis oleva anonüümse allika sõnul on Bush saanud valmis raamatu mustandi ning toimetab käsikirja oma Dallase büroos. Uurimistööga abistab teda endine Valge Maja kõnekirjutaja Chris Michel.

Allikas ei olnud kindel, mil määral Bush on raamatu sisu kooskõlastanud abikaasa Lauraga, kelle memuaarid ilmuvad juba 4. mail.

Raamatu poehind saab olema 35 dollarit. Müügile pannakse ka tuhat Bushi autogrammiga lõuendköites eksemplari, need maksavad 350 dollarit tükk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles