Moskva opositsionääride ümber puhkes seksiskandaal

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard Limonov
Eduard Limonov Foto: SCANPIX

Internetti paisatud videod põhjustasid Moskvas seksiskandaali, millega on seotud tuntud satiirik ja ajakirjanik Viktor Šenderovitš, Natsionaalbolševistliku Partei juht Eduard Limonov ja illegaalse immigratsiooni vastase liikumise juht Aleksandr Belov-Potkin.


Skandaali põhjustanud videolindil on opositsioonilisi mehi näha «ilma lipsuta», kirjutab

Dni.ru

ja lisab, et tõele au andes puudusid neil ka teised riietusesemed.

Praegu pole teada, kes selle kompromiteeriva video autoriks on, kuid poliitikute osalusel filmitud stseenid on üheks kõige enam kõneainet pakkuvaks teemaks Vene internetikeskkonnas.

Dni.ru tuletab meelde, et mõni aeg tagasi oli netis näha videot, kus opositsioonilise Solidaarsuse liikumise esindaja Ilja Jašin kinnitab, et ei anna liiklusmiilitsale altkäemaksu. Seejärel näidati varjatud kaameraga filmitud lõiku, kus Jašinit meenutav inimene püüab osta ära autoinspektoreid.

Samasuguses altkäemaksu andmise situatsioonis filmiti politoloog Dmitri Oreškinit ja Vene Newsweeki peatoimetajat 37-aastast Mihhail Fišmani.

Newsweeki peatoimetajaga väga sarnane mees oli osaline ka järgmises videos, kus noor mees tõmbas ninna mingit pulbrit, ilmselt kokaiini.

Kolmas seeria kompromiteerivaid materjale poliitikute armuseiklustest kutsus esile aga hoopis suuremat vastukaja.

Muide, 1999. aastal pühendas Šenderovitš ühe oma satiirilise programmi Juri Skuratovi umber puhkenud skandaalile. Tollane peaprokurör hullas ühel videolindil kahe prostituudiga - kõik kolm olid alasti. Satiirik naljatas siis lahedalt peaprokuröriga sarnanenud inimese seiklustest.

Ka tegi ta tookord avalduse: «Loodan elada selle päevani, kui minu järele piiluvad, nagu vanasti, ainult need, kelle jaoks on see ettenähtud. Kui seadusekuulekas inimene ütlen juba kohe ette ära, tere tulemast minu magamistuppa oma lutikatega. Mul saladusi pole - kuulete, lapsukesed!»

Videodest kokku pandud klippi näeb siit.

NB! Videoklipp sisaldab alaealistele vaatamiseks sobimatut materjali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles