Šenderovitš seksiskandaalist: tegemist on FSB provokatsiooniga

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Satiirik Viktor Šenderovitš
Satiirik Viktor Šenderovitš Foto: SCANPIX

Seksiskandaali sattunud Kremli-kriitik ja satiirik Viktor Šenderovitš süüdistab Vene eriteenistusi provokatsioonis.


Tegemist klassikalise vene looga seksist, salapolitseist ja santaažist läbi voodi rauge fotomodelli osalusel, kirjutab The Times ja lisab, et sellest võtsid osa veel ka marionetid.

Satiirik ja Kremli-kriitik Viktor Šenderovitšist sai 23. aprillil järjekordne ohver. Nimelt usuvad Putini vastased, et just räpane kampaania meelitas ta lõksu.

Internetti ülesriputatud video, kus Šenderovitš möllab kellegi Katjaga, on pakkunud Vene veebikeskkonnas palju kõneainet. Video on filmitud varjatud kaameraga ja satiirik süüdistab selles föderaalset julgeolekuteenistust (FSB).

Oma blogis tunnistas Šenderovitš, et magas Katjaga. Ta hakkas midagi halba kahtlustama, kui luges artiklit provokatsioonidest, milles on osalenud sama naine.

Mõni tund hiljem tekkisid internetti ka teised videofilmid, kus Katja on intiimvahekorras meestega, kes on väga sarnased Eduard Limonovi ja Aleksandr Potkiniga, kirjutab The Times.

Ajalehele antud intervjuus rääkis Šenderovitš, et end ajakirjanikuna esitlenud naine palus temalt intervjuud. Mõni päev hiljem helistas ta ja soovis kohtuda.

«Ta andis selgelt mõista, et huvitub minust kui mehest. Loomulikult, ma oleksin pidanud olema valvas,» nentis ta tagantjärele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles