Dagestanis tehti kindlaks metrooplahvatuses osalenud mees

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokaamerast saadud pilt kahtlusalusest mehest.
Videokaamerast saadud pilt kahtlusalusest mehest. Foto: SCANPIX

Dagestanis tehti kindlaks üks Moskva metroos 29. märtsil aset leidnud plahvatustes osalenud mees, teatas vabariigi siseministeerium.

Miilitsad lasid terroristi maha eile Hassavjurti rajoonis, vahendas RIA Novosti.

«Operatiivtöötajad tuvastasid tapetud mehe nende valduses olnud videomaterjali ja fotoroboti järgi. Eriteenistuse andmetel saatis just see inimene Moskvas kahte naissoost enesetaputerroristi,» jutustas ministeeriumi pressiesindaja.

Allikas rääkis, et Venemaa pealinna metroost saadud videolintidel oli mees sinises jopes, millel olid valged vahetükid ja ta kandis peas musta nokatsmütsi.

Eile lasti Toturbiikala küla serval aset leidnud tulevahetuses maha kaks meest : Ahmed Rabadanov (1978) ja Magomed Isagadžijev (1977). Ministeerium ei täpsustanud, kumb neist oli metroo terroriaktidega seotud.

Mõni aeg tagasi kirjutas Vene meedia, et miilits kahtlustab Lubjanka metroojaamas plahvatuse täide viinud Mariam Šaripova venda Anvarit kuriteole kaasaaitamises. Šaripovi enda kinnitusel pole ta terroriaktiga seotud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles