Vene miljardär peab tegema ühiskasulikku tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader telesaatest, kus Aleksandr Lebedev (vasakul) Sergei Polonskit näkku lõi.
Kaader telesaatest, kus Aleksandr Lebedev (vasakul) Sergei Polonskit näkku lõi. Foto: SCANPIX

Tänavu kohtus huligaansuses süüdi mõistetud miljardärist meediamagnaat Aleksandr Lebedev peab karistuseks tegema ühiskasulikku tööd.

Lebedev lõi tunamullu septembris telekanali NTV saate salvestuse ajal näkku teist ärimeest, kinnisvaraarendajat Sergei Polonskit, põhjendades seda viimase agressiivse ja ähvardava käitumisega. Tänavu juulis mõistis kohus Lebedevile karistuseks ühiskasuliku töö ning otsuse jättis septembris jõusse ka Moskva linnakohus, vahendas uudisteagentuur RIA Novosti.

Osaliselt Lebedevile kuuluva Kremli-kriitilise päevalehe Novaja Gazeta teatel tuleb ärimehel, kellele lisaks kuuluvad Briti ajalehed Independent ja London Evening Standard, kuid näiteks ka üks pank, teha kokku 150 tundi kasulikku tööd Moskvast umbes 250 kilomeetri kaugusel Tuula piirkonnas asuvas asulas, kuhu Lebedev on ametlikult sissekirjutatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles