Barack Obama püüdis minestanud raseda kinni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA president Barack Obama pidas eile Valge Maja roosiaias kõnet, kui teda kuulanud rase Karmel Allison minestama hakkas.

Obama märkas seda ja püüdis ta kinni, enne kui ta oleks maha kukkunud, edastab The Telegraph.

Obama pidas Valge Maja aias kõne tervishoiureformi teemal. Tema juures oli 13 tervishoiuspetsialisti, kes on uuendusplaanidega seotud.

San Diegost pärit bioloog Karmel Allison kuulas kõnet, seistes presidendi taga. Rase naine põeb esimest tüüpi diabeeti. Valge Maja esitles teda kui patsienti, kes saab tervishoiureformist kasu.

Presidendi kõne kestis 25 minutit. Samas oli see raseda naise jaoks liiga pikk aeg. Allison tundis end järsku halvasti ja hakkas kukkuma. Obama märkas ja püüdis ta kinni.

«Kõik on korras, sain su kätte,» lausus president.

Üks Obama abilistest viis Allissoni Valgesse Majja puhkama.

«Nii juhtub, kui rääkida liiga pikalt,» tõdes Obama hiljem.

Raseda naise abikaasa David Allison oli rahva seas presidendi kõnet kuulamas.

«Kui nägin naist minestamas, siis tahtsin lavale joosta. Sain kohe aru, et ma ei saa seda teha, sest presidendi ihukaitsjad oleksid mind takistanud,» lausus mees.

Karmel Allison teatas hiljem Twitteris, et temaga on kõik korras.

«Tere maailm, minuga on kõik ok, natuke võib-olla uimane. Tänan Barack Obamat, kes mu kinni püüdis! Olen rõõmus, et minusugune diabeetik on rase:),» kirjutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles