Prints George’i ristivanemate nimekiri koosneb üllatustest

Mari Kamps
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Cambridge’i hertsoginna Catherine’i ja prints Williami poja prints George’i ristivanemate seas on vaid üks kuningliku pere liige, kõik ülejäänud on Daily Maili andmetel nende sõbrad.

Ristimisprotseduur St. Jamesi palee kabelis algab täna kell 17 ja see kestab 45 minutit. Selle viib läbi Canterbury peapiiskop Justin Welby.

Prints George’i ristivanemateks saavad: Williami täditütar Zara Tindall, Carherine’i sõbratar Emilia Jardine-Paterson Marlborough College'ist, prints Williami lapsepõlvesõber William van Cutsem, värskete lapsevanemate ülikoolikaaslane Oliver Baker, Williami ja Harry erasekretär Jamie Lowther-Pinkerton, Westminsteri hertsoni poeg Hugh Grosvenor ja printsess Diana kunagine lähedane sõbratar Julia Samuel.

Ristivanemate seas pole Catherine’i õde Pippa Middletoni ega ka prints Williami venda prints Harryt.

Prints George Alexander Louis sündis 22. juulil. Vastavalt traditsioonidele avalikustas õukond lapse nime kaks päeva hiljem. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles