Saksamaal hoidis mees oma sugulasi 14 tundi kiirtoidurestoranis kinni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa eriüksuslased lahkuvad pärast 14 tundi kestnud vastasseisu sündmuskohalt.
Saksa eriüksuslased lahkuvad pärast 14 tundi kestnud vastasseisu sündmuskohalt. Foto: SCANPIX

Saksa politsei lõpetas täna varahommikul terve öö kiirtoidurestoranis kestnud vastuseisu, mille peaosaliseks oli 35-aastane kurdi päritolu mees.
 


Varem räägiti pantvangidraamast, ent hommikul kinnitas politsei, et Freiburgis kiirtoidurestoranis olnud inimesed olid mehe perekond ja sõbrad, kes püüdsid teda rahustada ning kõik pääsesid elusalt.

Eriüksuslased said hoonesse siseneda alles 14 tundi pärast arvatava pantvangidraama algust ning võtsid mehe vahi alla. Varem piiras politsei ala sisse ning teatas, et restoranis viibib tundmatu mees, kes väitis, et on relvastatud plahvatusohtliku vedelikuga.

Mees pidi eile hommikul ilmuma narkootikumidega seotud süüasja tõttu kohtusse, ent ei teinud seda. Eileõhtused sündmused said alguse tema hirmust tagajärgede ees. Kõigepealt helistas ta politseisse ning pidas maha vestluse, mida ametnikud nimetasid väga emotsionaalseks. Seejärel sulges ta end koos sõprade, sugulaste ja tuttavatega restorani.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles