Times Square avati taas liiklusele

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattur ja New Yorgi politsei (NYPD) ametiautod Times Square'il täna varahommikul.
Jalgrattur ja New Yorgi politsei (NYPD) ametiautod Times Square'il täna varahommikul. Foto: SCANPIX

New Yorgi Times Square avati tavainimestele täna hommikul pärast seda, kui politsei toimetas edasiste uuringute tegemiseks minema Nissan Pathfinderi, millest varem leiti nn kodukootud lõhkeseadeldis.


Telekanalid näitasid, kuidas tumeroheline linnamaastur tõsteti siledapõhjalisele veokile ja sõidutati minema, vahendas AFP.

The New York Timesi andmetel avati Times Square'i piirkond umbes kell 5.15 kohaliku aja järgi. 45s tänav avati liiklusele kell 7.30 ehk umbes 90 minutit pärast toonklaasidega Nissani minemaviimist.

Politseiülem Raymond Kelly rääkis ajakirjanikele, et eksperdid püüavad saada DNA-proovi ja otsivad autost ühtlasi ka sõrmejälgi.

Kelly sõnul leiti linnamaasturist kolm kanistrit propaani, kaks kanistrit bensiini, kaks kellamehhanismi, traati ja jaekaubanduses müüdavat ilutulestiku materjali.

Politsei otsib autot juhtinud inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles